Dé 5 geheimen om je outfit er duurder te laten uitzien (dan ie eigenlijk is)

Dé 5 geheimen om je outfit er duurder te laten uitzien (dan ie eigenlijk is)

We kunnen uiteraard allemaal bij Balenciaga aankloppen en ons volledige maandloon spenderen aan een fan-tas-tische outfit met bijpassende handtas en accessoires. Dat we dan in deze waanzinnige klederdracht enkel nog bokes met choco kunnen eten, is dan wel een nadeel. Toch liever nog volwaardige maaltijden op het einde van de maand? Hier komt het Fabrique François team met de redding om toch je (iets) goedkopere outfit te laten shinen like a million bucks. 

1. Opgerolde mouwen 
Tegenwoordig zijn de opgerolde mouwen een waar fashion statement geworden. Een opgerolde mouw staat meteen classy en stoer tegelijk én je kan meteen die mooie gouden armaccessoires showen!

Hoe doe je dit nu zonder dat je een hele dag als een halvegare die mouwen zit op te trekken? Je hebt enkel een elastiekje nodig. Het elastiekje zit dan halverwege je arm en jij schuift de mouw naar boven, even wegmoffelen achter het elastiekje et voilà! Toch nog te veel gedoe? Dan kan je een blazer met een 3/4e mouw aanschaffen. 

2. Ton sur ton kleurenpalet
'Ton sur ton' is een fancy benaming voor het fashion fenomeen waarbij je verschillende stuks in dezelfde kleurtint gaat dragen. Pluspunt aan deze tip is dat de 'ton sur ton' toepassing je langer doet lijken. (Gezien het Fabrique François team er niet om bekend staat lange gazelles te zijn, nemen wij deze tip alvast ter harte).

3. Accessorize !
Je outfit afwerken tot een chiquer niveau doe je makkelijk door enkele accessoires toe te voegen. Een mooi juweel, statement handtas of opvallende sneaker? Het kan allemaal. In 2021 geldt de uitspraak 'less' is 'more' niet langer.

4. Laagjeswerk is key
Een mooie bernadette cardigan is je beste vriend in dit geval. Draag deze over een hemdje en je hebt meteen de 'preppy chic - look' te pakken. Of draag hem losjes over je schouders als je een jurkje draagt voor een extra touch.

5. Steek je hemdjes en blouses in je broek of rok
Bij deze tip zweren wij. Je ouftit kan meteen van een upgrade genieten wanneer je je hemdje, blouse en zelfs t-shirt in je broek stopt en losjes laat bloezen
Geloof ons, het geeft je een instant chiquere uitstraling.

Hieronder geven we alvast enkele items die je kunnen inspireren:

blazer met 3/4e mouw               
    Blazer 3/4e mouw                      Ton sur ton look                     Statement handtas

      
         Bernadette                      Hemdje in broek gestopt

Terug naar blog